loading
28 Sep

Weekenden d.28-29 September

I dag fredag har de fleste fået Løn, SU mv., og derfor en oplagt weekend til at gå i byen, men hvad sker der? Afhængig af hvilken slags musik du er til og hvilket publikum du befinder dig bedst sammen med, er der en række steder jeg kan anbefale.

Fredag d. 28

Søpavilionen: De hoster i aften de fester der bliver kaldt for AREA 55. Det er en Progressive Psytrance fest og navne som Tenka, Morten Granau, Kularis, Joel Roowdy m.fl.vil være og finde bag DJ pulten. Pris i Døren 200 kr.

Tuben: De hoster i aften en Psytrance fest, denne omgang er det en DJ Battle mellem undergrunds og deres egne DJ’s.

Sukkerbageren: Har i aften Sushi og fri bar på menuen.

Culture-Box: Der kan man som altid opleve en masse lækkert Minimal og Techno.

Lørdag d. 29

Club Below: Byder på en omgang r&b, dancehall,reggae,soul, afro mv.

Bolsjefabrikken: Ligger på Lærkevej og er en et ‘ungdomshus’. Der ude vil man kunne opleve Fogfaces og Helga Blohm Dynastie, som spiller Syrerock, jazz, funk, Psykedelisk space blues. Sakset fra Facebook eventen: “De spiller udsyret psykedelisk space blues, men altid meget lo-fi.. Tænk Pavement & Dinosaur Jr. på syre. Der bliver også tit hevet noget mærkeligt instrument op på scenen.”  Så klart et alternativ til de ‘almindelige’ diskoteker i København.

Miami Bar: De hoster lørdag aften en Single fest som er slået op på Facebook hvor over 12.000 mennesker er blevet inviteret. Nok en af weekendens største fester, og absolut et must for enhver single og kigge der ind.

Tempo: Hoster endnu en af de utallige Psytrance fester i Købenahvn, denne gang dog kun en DJ Night, hvor man kan opleve bl.a. min nyeste kollega på Monstermix Djane Delua, som spiller virkelig lækkert Psytrance.

Stengade 30: Hoster en support fest for Christiania Radio, hvor bl.a. KAKA og MC Alvarado vil være og finde på scenen. Også klart et godt alternativ til de mere ‘normale’ diskoteker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments ( 0 )