loading
01 Oct

Radio Ga Ga

Radio Ga Ga er navnet på den sang som Queen i 1984 indspillede på deres album  The Works, og senere også udkom på

deres Greatest Hits II som kom i 1991. Mange af os som er fra 80’erne kan sikkert tydeligt huske det nummer.

Er det gået gak gak i radioen?

Sad og bladrede lidt igennem de utallige mange forskellige radio stationer jeg lytter til, og ville prøve og gi Jer et lille overblik over både FM men også Internet radioerne som jeg synes der er værd og lytte til. Jeg lytter generelt til mange forskellige radio stationer lige fra Soft pop til Miminal Techno og Psytrance, har endda også mine egne shows på et par stationer.

DR P3: Tror ikke jeg behøver og komme nærmere ind på den Radio, alle Danskere kender vel P3, 93,9 i Købenahvn.

Skala.fm: En FM radio fra Syddanmark  og ja jeg lytter rent faktisk til Jysk Radio selvom jeg er 100% Københavner. Om eftermiddagen mellem kl.15-19 kan man høre den altid glade Jekob Lund som efterhånden har været over alle radio stationer, lige fra Uptown til NRJ. Tjek hans show ud hverdage mellem 15-19, Fredag og Lørdag kl.20-24 på www.skala.fm

Specific Radio: Hører til en af mine favorit Radio stationer, der er altid fyret op til party på radioen og de kalder sig også selv Danmark Ukronede Partyradio #1. Det er også på denne Radio du kan høre mig med mit ugentlige Trance show: Trance To The People. Du kan lytte med hver Onsdag kl.21-23, og  det sker på ww.sr.dk

Monstermix: Som navnet siger så er det virkelig et monstermix. Mange super cool DJ spiller hver lørdag aften fra kl.21-02. Her kan nævnes DJ’s som Marvin Gee, Ulrik Brink, Djane Delua, Den Gale Svensker mv. Jeg har også selv fast sendetid på Monstermix, det sker den anden lørdag i hver måned kl. 23-24. Lyt med på www.monstermix.dk og på 92,9 MHz FM og 88,9 kabel i Storkøbenhavn.

Afterhours: En af de førende Trance radioer på nettet, og den radio hvor flest Trance DJ’s har faste shows. Navne som kan nævnes er Kris O’niel, Sean Tyas, Rank1, tyDi m.v. Så tjek radioen ud på www.ah.fm.

Digitally Imported: Er en de førende Elektroniske net radioer, og der er et hav af musik genre lige fra Minimal til Psytrance. De har også flere tusind lyttere konstant døgnet rundt. Bl.a. kan jeg varmt anbefale John Digweed’s show mandag aften kl.18-20 på Progressive Kanalen. www.di.fm

Det var alt i denne omgang.. Og husk næste gang jeg er live er på Onsdag kl.21-23 på Specific Radio og igen d.13/10 på Monstermix.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments ( 0 )