loading
27 Sep

Kan jeg leve af og være DJ?

Mange har spurgt mig igennem tiden: “Lever du af og være DJ?”

Til det må jeg desvære pænt svare nej. Jeg lever ikke af at være DJ. Min DJ karriere har i mange år været en lille andel af min indkomst, og alt det jeg spiller på diverse radio’er er frivilligt arbejde. Min største drøm ville da klart være og kunne leve af at være DJ. Kunne rejse verden rundt og spille på den ene fede klub efter den anden. Tage en tur til Ibiza, London, New York mv. Det ville være et fantastisk liv og have. Men det er meget svært i dagens Danmark og blive “fuldtids” DJ uden selv at producere sin egen musik samt have de rigtig kontakter. Der er rigtig mange om buddet i Danmark, og mange nye kommer løbende til.  Derudover skal det siges at klubberne i Danmark ikke er meget for at gi en høj løn til deres DJs. De kan også mærke krisen, gæsterne bruger ikke så mange penge i byen som for 5-6 år siden, og mange steder forventer gæsterne at de kan få shot til 5-10 kr og drink til 30 kr. Det forvrider desvære marked meget, og mange af de større rige klubber såsom NASA , A Porta o.s.v. er gået konkurs og har måtte lukke.

Men hvad laver jeg så udover og være DJ?

Mandag d. 27. august startede jeg på en videregående uddannelse som Jordbrugsteknolog på Erhvervsakademi Sjælland og pendler dagligt mellem Virum og Slagelse. Som jeg har skrevet i et tidligere blog indlæg så jeg uddannet Anlægsgartner og har arbejdet med det de sidste 12 år. Så da jeg fik chancen for læse at være videre, valgte jeg og søge ind på uddannelsen.

Men det var alt for denne gang. Jeg vil prøve og blogge lidt oftere både om mit private liv men selvfølgelig også om mit DJ Liv.

Ellers kan I altid fange mig på min Facebook side: http://www.facebook.com/djsigvaldason.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments ( 0 )