loading
21 Sep

I Love Trance!

I LOVE TRANCE!

Det kommer sikkert ikke bag på nogen at jeg Elsker Trance..! Hvis man har fuldt bare lidt med på den københavnske Scene og fuldt lidt med på et par forskellige netradioer har man ikke kunne undgå og se og høre mig. Jeg står inden for at trance er det mest lækre musik der findes.

Hvor kan man høre mig spille trance?

Lige p.t. spiller jeg stort set kun på Radio, du kan høre mig fast i mit show “Trance To The People” på Specific Radio (www.sr.dk) hver onsdag aften kl.21-23. Engang om måneden levere jeg også et gæstemix til Monstermix.dk. Ellers er jeg bagmand bag TranceCph.dk som levere et par fede Trance fester i det københavnske. Sidste fest jeg holdte er små 14 dage siden hvor vi holdt en old school fest. Jeg har da også planlagt et par nye fester i nær fremtid.

En god ide er altid at holde øje med er både mine facebooksider og mine to hjemmesider.

Hvilke trance genre eksistere der egentlig?

Rigtig mange arrangører blander fuldkommen rundt i de forskellige genre, f.eks. så kalder mange Progressive Psytrance for Progressive Trance til stor forviring for dem som skal ind til festerne. Derfor er b.la. navne som Neelix og Day.Din blevet kendt i Danmark for at spille Progressive Trance selvom det er Progressive Psytrance.

Jeg vil prøve og gøre lidt rede for det, også sådan man som læser kan forstå hvad forskellen på genrene er. Så jeg har fundet en del Youtube link og vil skrive genre foran dem.

Til at slutte med vil jeg smide et link til mit sidste Gæstemix hos monstermix.dk som er Trance. http://www.mixcloud.com/DJSigvaldason/dj-sigvaldason-guestmix-at-mostermixdk-002/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments ( 0 )