loading
28 May

Distortion 2012

Den årlige Københavnske gadefest Distortion er atter engang lige på trapperne. Hele herligheden starter på onsdag og køre frem til søndag. Men hvem skal man tage ind og høre?

Personligt så skal jeg helt klart høre årets største overraskelse, selveste Pete Tong er fløjet ind fra Ibiza og skal spille onsdag aften ude foran Vor Frue Kirke på Nørregade 8. Alle som kender bare en smule til elektronisk musik burde kende Pete Tong. Han har blandt andet været med til at lave filmen “It’s All Gone” og er nok en af vores tid største DJ’s. Han klart i den tunge klasse sammen med DJ’s som Carl Cox, Tiësto, Paul Van Dyk med mange flere.

Hvad skal man ellers tage ind og høre?

JSL fra Ohoi! spiller foran Pumpehuset, også klart et navn der kan anbefales, Ellers der Flip som spillede til Sensation i Parken i 2011 på Zoo Bar. Min personlige favorit DJ her fra landet, er den gamle DJ fra D’store Mix Thomas Madvig, han kan opleves foran sin Klub TS Bar og Jailhouse på Studiestræde.

Nogle andre navne der kan opleves er: Lucy Love, Klumben, DJ Noize, Typhoon, DJ Noize, Morten Breum, Kenneth Bager, Trentemøller, Tyga, Suspekt og Kidd. Dette er kun en lille brøkdel af det der kan opleves til Distortion, resten af Line-Up’et kan ses på http://cphdistortion.dk/lineup/artists.

Desvære er jeg ikke selv og finde bag pulten til distortion i år, selvom det kunne ha været en suverænt fed oplevelse. Istedet for har jeg har lagt et Tech House mix op som du kan lytte til, og varme stille op til Ugens Distortion.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/47795420″ iframe=”true” /]

Næste gang jeg er og finde bag pulten er Fredag d.8 Juni på Studio 10, og Lørdag d.9 Juni på Copenhagen Coyote Club.

God Pinse til Jer alle sammen derude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments ( 0 )